Trött och lycklig

Vardagsliv

Idag har jag och min kompis Skye ”hopptränat” för Hanna. Jag vet Inte vem av oss som var tröttast när vi var färdiga meeen oj vad nyttigt det var för oss båda. Kul också att Ullis var där och kollade!

På torsdag ska vi skutta igen men då för Monique. Hoppas att vi hinner återhämta oss till dess. 😉

Annonser

Svettigt i tv-soffan

Vardagsliv

Ytterligare en ledig torsdag och OS på tablån- fiiint det!

Eftersom det varit fullspäckat schema med damernas 10km fritt samt både damer och herrar i skidskytte så har det varit svettigt här hemma. Kul med 2 medaljer idag!

Gick iafl ut en sväng mellan längd och skidskytte för att lufta mina eskimåer.

Ikväll eller när T kommer hem så är det stallet som gäller.

Invigning

Vardagsliv

Så jääävla jobbigt att solen skiner in genom fönstret och att jag måste vinkla persiennen för att kunna se invigningen av OS 2018 på teven.

Älsk på att jag efter nästa vecka går på nytt jobbschema.

Ska försöka övertala kidsen att vi ska åka till stallet när Aaron vaknat. Skönt att kunna mocka och sånt på dagen för då blir jag (förhoppningsvis) inte så sen ikväll.

Long time no see!

Vardagsliv

Beklagar för världskass uppdatering under de senaste månaderna, har ingen dålig ursäkt mer än att inspirationen trytit samtidigt som viljan att skriva ngt har funnits. Nu gör vi iafl ett nytt försök och ser hur länge det håller.

Idag är jag hemma med grabbarna. Som alltid i den här familjen så blir det många dagar hemma under Vabruari, men det är ju skönt att vi håller majoriteten av årets VAB till enbart 1 månad. Hittills har det väl blivit 3 dagars VAB och hur många dagar av Februari har passerat? Sjukt!

Sommar, sommar, sommar! 

Vardagsliv

Fiii faaan vad dagarna veckorna rusar förbi, imorgon startar T och grabbarnas sista semestervecka innan det är dags att återgå till vardag med fsk och jobb för hela familjen. 

Jag har jobbat hela sommaren förutom en vecka då vi packade in hela familjen och drog norrut, till Parakka för att vara exakt.


 Tyvärr valde ju vädergudarna att vara generösa mot övriga Sverige medan vi i norr hade ihållande regn och älvar som steg 1,5-2m vilket gjorde det i princip omöjligt att fiska- så jääävla surt! T lyckades iafl efter mycket om och men att kroka två gäddor. Kanon att åka 120mil för att få Gädda- suck! 

Måste ju säga att jag har haft ett toppenschema på jobbet hela sommaren eftersom att jag, trots jobb, har fått njuta av solen och fantastiska middagar med fina vänner. 

Idag åker vi på familjeutflykt till Parken Zoo i Eskilstuna, måste ju rasta flocken för att minimera risken att T lägger in sig på psyket efter dessa veckor hemma. 😉

Körigt på firman! 

Vardagsliv

Heeelt sjuuukt vad fort det går! Idag har det varit full rulle heeela dagen. 

Började med sovmorgon för min del och sedan terminsavslutning på babysimmet. Därefter mellanlandning på Ica Maxi för att Aaron skulle få dos två av TBE-vaccinet innan vi fortsatte ut till Härnevi bymarknad. 

Som vanligt trevligt och mycket folk men desto tråkigare slut då Rio tjurade ur totalt och vägrade lyssna. Det slutade i att vi åkte hem med Rio i tårar och Aaron i chock över hur brorsan lät. Så tråkigt men ibland måste man ta fighten, jag tror faktiskt att vi skulle bli väääldigt överkörda av vår förstfödde annars. 

Väl hemma blev gräset klippt och sedan bjöd T på en fantastisk middag innan vi nattade kidsen. Kvart över sju hade båda somnat så då passade vi på att gosa ned oss i sängen med varsin godispåse för att plöja ett par avsnitt av Sons of Anarchy. 

Nu dags att sova för imorgon är det dags att återgå till det här med att bidra med inkomst till familjen. Imorgon gör jag första dagen på mitt nya jobb- spännande! 

Valpgos och bebissnos

Vardagsliv

Jajamän, i förmiddags var jag och hälsade på hemma hos Pillan som fick fina lilla Melina för ett par veckor sen. Dessutom har de hunnit utöka familjen med 4 små charmtroll till- gosevalpisar! 😍 

Så mysigt att ses och hälsa på Melina, snacka om att det började rycka i äggstockarna igen- faaan, vi som inte ska ha några fler småkottar! 

Dessutom blev man ju galet sugen på att ta med sig både en och två av de här raringarna hem.

Efter hämtning på fsk fick vi besök av grabbarnas farmor och farfar, alltid lika trevligt! 

Rio har ikväll sagt att han har ont i örat, jag funderar på om det kan vara så att en liten flugrackare har flugit fel och hamnat där då han skrek till på altanen efter middagen och höll sig för örat. Troligtvis är det ingenting utan bara en reaktion efter getingsticket som han fick på andra örat för några helger sen. 

Man är ju inte 20 längre 

Bäst på fest, Kuligheter, Vardagsliv

Neeej, det ska gudarna veta! Men jag måste ha trott att jag fortfarande var det när vi var på Dannes 40årsfest i måndags, herre min jeee alltså! 

Inte trodde väl jag att vi skulle hålla ut såpass länge så att vi inte var hemma förrän halv 4 på morgonen men så vare! 

En bild säger ju mer än 1000 ord så jag låter väl de här suddiga bilderna tala för sig själva och kan konstatera att det var en sjuuukt trevlig kväll som man fick sota för både igår och lite idag, dessutom med både blåsor och brännsår på fötterna. Haha! 

Tack Daniel och Theresa för att ni alltid fixar bra fester! 

Älska långledigt! 

Vardagsliv

Jag ääälskar verkligen våren med alla dess helgdagar som bjuder på långledigt för T’s del. Att han dessutom jobbade hemifrån igår gör ju att vi den här veckan får 5 heldagar ihop istället för vanliga 2 dagar, att solen dessutom ska skina heeela helgen gör ju inte saken sämre. 🙂

Idag ska vi på lite äventyr, till Uppsala för att hämta en dörr som vi har efterlyst i över ett år och sedan så har vi lyckats norpa en schäslong typ- guld! Har dock inte bestämt än om den ska stå i Aarons rum eller nere vid teven. 

Bröderna brothers får egentid hos mormor och Kjell medan vi hämtar dörr och schäslong- lyxigt! 

Just ja, här är en bild på min lilla lavendeltäppa färdig med täckbark. Blir nog bra om de trivs och börjar blomma så alla bin och humlor kommer. 🙂