1år, inskolning och skyddsänglar! 

Vardagsliv

Meeen hörrni, är det inte fantastiskt väder ute? Såå skönt med dagar som igår och idag när solen värmer såpass att man måste lätta lite på jackan. Värre var det ju i början av veckan- burr!

Det har varit fullt upp den här veckan! I tisdags fick vi helt plötsligt en ettåring i huset! Hjälp vad det här året har gått fort, min lilla bebis har liksom redan funnits i ett helt jävla år- gaaalet! 🙈 

Vi firade ettårsdagen med inskolning på världens bästa förskola. Jag och T har valt att ha grabbarna på varsin avdelning så att de faktiskt får ett par timmar ifrån varandra om dagarna vilket vi tror kan vara nyttigt.

Inskolningen har gått bra och idag har Aaron varit utan mig på fsk, fick precis samtal om att det hittills har gått jättebra och att han nu vilar i vagnen- skönt! 

Igår när vi var på väg till föris så hade vi änglavakt! Hade vi kommit fram till rondellen ca 15 sekunder tidigare så hade vi varit mosade. Sjukt! Så jävla tacksam över att Catrin, Lena, farfar, mormor och morfar höll koll på oss så att vi bara såg när bilen landade i rondellen! 

Just nu håller jag på att baka lite inför imorgon då vi firar Aaron med släkten. Helgen är fullspäckad som vanligt! 

Kram och trevlig helg! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s